Välkomna till
S/Y Anniara

Anniara


Presentation av Göran och Gudrun


Vi, Göran och Gudrun träffades för första gången valborgsmässoafton 2006. Vi har blivit livspartners, bästa vänner och älskar att tillbringa tid tillsammans. Mycket, mycket tid ägnas åt Anniara och segling, livet på och bredvid havet.
Vi har båda relativt vuxna barn som klarar sig själva vilket gör att vi kan vara rätt egoistiska i vårt förhållande och ägna mycket tid åt varandra. Man brukar säga att barnbarn är livets efterrätt (vi har inga ännu) och i förhållande till varandra så vill vi utgöra ”det mogna, väl balanserade vinet till livets huvudrätt”.
Vi har tagit Det Stora beslutet. Att kasta loss förtöjningarna och ge oss iväg på en resa där själva resan och dess upplevelser är målet.
Som en del i genomförandet sålde vi vårt hus och flyttade till lägenhet. 7 veckor före beräknad avgång slutade vi våra arbeten, avvecklade lägenheten och magasinerade allt vårt bohag. Under rustningstiden av Anniara flyttade vi för en kortare period in hos Gudruns mamma Maj. Den 16:e juni 2012 kastade vi loss och på bloggen kan Du läsa om våra eskapader. Aktuell position finner du under fliken ”Vår position” och våra försök att bilddokumentera det vi är med om kan Du se under ”Bildarkiv”..


GöranGudrun
Bild

  Produced by Einefors

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!